Wissel van werkplek door Harderwijkse wijkagenten

Foto: Politie

Wijkagent Alex Braakenburg verruilt de Tweelingstad voor Ermelo. Zijn collega uit Stadsdennen en Wittenhagen, Arjan Hofmeijer, zal de wijkagent Tweelingstad worden.

Wissel van werkplek

Na 5 jaar in de Tweelingstad (Stationsgebied, Slingerbos, AZC, Sypel, Tinnegieter, Kranenburg en Tweelingstad) te hebben gewerkt, wordt Braakenburg wijkagent in Ermelo. Hij zal onder andere het centrum onder zijn hoede krijgen, post hij op Instagram. De wissel gaat per 1 november plaatsvinden. Zijn plek wordt overgenomen door Arjan Hofmeijer. Hofmeijer is momenteel wijkagent Stadsdennen en Wittenhagen. Hij heeft deze wijken 1,5 jaar onder zijn hoede gehad. De nieuwe wijkagent voor Stadsdennen en Wittenhagen wordt Manuel de Boer. De Boer is momenteel nog wijkagent in Putten.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen