Energievragen? Energiespreekuur voor inwoners op de Noord-Veluwe

Foto: Pixabay

Heel veel mensen hebben momenteel energievragen. Hoe kan ik mijn nieuwe thuiswerkplek op zolder het beste isoleren? Wat is een goed alternatief voor mijn oude cv-ketel? Wie kan mij extra uitleg over de offertes die ik heb opgevraagd?

Energievragen

Voor dit soort vragen is het online energiespreekuur van duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam. Iedereen die in de gemeente Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Elburg, Hattem of Oldebroek woont, kan een kosteloos adviesgesprek aanvragen. De afgelopen maanden heeft een groot aantal inwoners al gebruik gemaakt van het energiespreekuur van Veluwe Duurzaam. Tijdens dit adviesgesprek werden zij geholpen om een eerste stap of vervolgstap te kunnen zetten richting het verduurzamen van hun woning. De gesprekken worden gevoerd door onafhankelijke energieadviseurs van Veluwe Duurzaam.

Online en telefonisch

Vanwege de coronamaatregelen vinden de gesprekken online en telefonisch plaats. Wie zich aanmeldt voor het gesprek, kan kiezen uit de volgende opties: bellen, videobellen via WhatsApp of een Skype-gesprek (met of zonder beeld). Een gesprek duurt 25 minuten (tussen 18.00-20.00 uur). Elke maand is er een dag waarop de gesprekken plaatsvinden. Is er geen plaats meer? Dan is het ook mogelijk om in te schrijven in een andere gemeente.

Elburg: 27 oktober en 24 november
Putten: 2 november
Harderwijk: 3 november
Nunspeet: 11 november,
Oldebroek: 16 november
Ermelo: 19 november
Hattem: 21 oktober en 18 november

Alle beschikbare data zijn te vinden op: www.veluweduurzaam.nl/advies/energiespreekuur/inschrijven

Inschrijven

De hoofdvraag en aanvullende informatie (waaronder de tekeningen of nota’s) kunnen bij de aanmelding worden doorgegeven. Hoe meer informatie er voorafgaand aan het gesprek wordt aangeleverd, hoe efficiënter het gesprek zal verlopen. In verband met de planning van de energieadviseurs is inschrijven verplicht. Dat kan via deze link: www.veluweduurzaam.nl/advies/energiespreekuur

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen