Harderwijker Nieuwjaarsduik 2021 gecancelled vanwege ontwikkelingen coronavirus

Archieffoto
Foto: ©Maximaal Sales

Het bestuur van de Harderwijker Nieuwjaarsduik heeft het besluit genomen om de Harderwijker Nieuwjaarsduik 2021 te annuleren als gevolg van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Harderwijker Nieuwjaarsduik in voorbereiding

Na een succesvolle terugkeer van de Harderwijker Nieuwjaarsduik op zaterdag 4 januari 2020 was de organisatie achter de schermen al enkele maanden bezig met de voorbereidingen voor een nog mooier en groter evenement in 2021.

Evenementenverbod

Het toenemende aantal besmettingen, het verbod op evenementen zoals een nieuwjaarsduik en de slechte vooruitzichten maken dat de voorbereidingen zijn stilgelegd. “Als er in januari al een evenement georganiseerd zou mogen worden, dan zal dit niet de kwaliteit, gezelligheid en sfeer zal hebben die de Harderwijker Nieuwjaarsduik verdient”, zo laat het bestuur weten. Het bestuur bedankt de vele vrijwilligers, sponsoren, deelnemers en bezoekers en laat weten zich vol enthousiasme te gaan richten op de nieuwjaarsduik van 2022.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties