Kleermaker gooit titelverdediger EK darts uit eerste ronde

Foto:

De Harderwijkse darter Martijn Kleermaker wint z’n eerste wedstrijd darten tijdens het EK 2020 van de PDC met 6-3 van titelverdediger Rob Cross.

Kleermaker dart lekker door

De internationale dartwedstrijden zijn al weer even aan de gang. Dit weekend draait het bij de PDC om het EK in Oberhausen. 32 darters die op de Europese tour spelen zijn geplaatst voor dit toernooi. Martijn Kleermaker was als 20e geplaatst en kwam in de eerste ronde uit tegen Rob Cross. De man die vorig jaar het EK won, werd als 13e geplaatst dit toernooi.

Alles viel goed

Bij Kleermaker vielen de pijlen allemaal best lekker. Hij kwam met 4-1 voor. Tegenstander Cross had moeite met de dubbels, terwijl die bij Kleermaker juist goed vielen. Na de korte break had Cross nog heel even een opleving. Hij brak de leg van Kleermaker en pakte zijn eigen leg en kwam terug tot een 5-3 stand in legs terug. Kleermaker maakte de wedstrijd af en sloot af met 6-3.

TV

De wedstrijden zijn de komende dagen te volgen op RTL Z en Videoland.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen