Online bijeenkomst lokaal preventieakkoord

Foto: Pixabay

Op welke manier kunnen wij in Harderwijk zorgen voor een gezonde leefstijl? Praat mee tijdens drie digitale startbijeenkomsten over het lokaal preventieakkoord.

Online bijeenkomst

In Harderwijk willen we een eigen lokaal preventieakkoord opstellen. Dit doen wij samen met inwoners, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. In een lokaal preventieakkoord staan afspraken over hoe wij met elkaar gezondheidswinsten kunnen behalen.

Thema

U kunt zich aanmelden voor één of meerdere thema’s via [email protected] (o.v.v. het thema):

  • Overgewicht: maandag 16 november van 19.30 tot 20.45 uur
  • Roken: donderdag 19 november van 19.30 tot 20.45 uur
  • Alcohol: donderdag 26 november van 19.30 tot 20.45 uur

Wij kijken uit naar uw komst op één van de drie bijeenkomsten om samen met alle betrokken partijen mee te denken, mee te discussiëren en mee te ontwikkelen. Samen voor een gezond Harderwijk!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties