Nieuwe gezichten van corona bij de voordeur is de tweede serie van ‘Deel je verhaal’

Foto: Gemeente Harderwijk

In de zomer hebben we genoten van de vrijheid… even was corona ver weg, de zon scheen, vakantie, iedereen ging naar buiten, de deur uit.

Nieuwe reportage

Helaas, het virus sloeg na de zomer terug. Het voorkomen van een 2e lockdown is een verantwoordelijkheid van ons allemaal en dat betekent: afstand houden en weer zo veel mogelijk thuis zijn, ook thuiswerken, niet op vakantie gaan, alleen de noodzakelijk boodschappen doen.

Bij de voordeur

Karin Huijzendveld heeft in de 2e serie gezinnen bij de voordeur gefotografeerd. We zijn even weer volop buiten geweest, de deur uit en nu weer terug door de deur in huis. De verhalen zijn te herkennen aan de groene rand van de foto.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties