Onthulling informatiebord Regenboogpad Vitringasingel Harderwijk

Foto: Gemeente Harderwijk

Op donderdag 26 november hebben wethouder Gert Jan van Noort en Dennis Schoorl van Village People het informatiebord bij het regenboogzebrapad onthuld.

In Harderwijk mag je zijn wie je bent!

Op het informatiebord op de Vitringasingel ter hoogte van de Houtwalgarage kunnen voorbijgangers lezen waarvoor het regenboogzebrapad er ligt. Dit regenboogzebrapad viert in alle kleuren de diversiteit en inclusie van alle mensen, in het bijzonder de LHBTI-gemeenschap. Als regenbooggemeente zet Harderwijk zich in voor de gelijke behandeling en acceptatie van alle inwoners. Iedereen is welkom ongeacht geaardheid, gender of sekse.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen