Eigenaars Cafetaria Tweelingstad slachtoffers zinloos geweld

Foto: Steunactie

Afgelopen week werden Bart en Elles van Cafetaria Tweelingstad slachtoffer van zinloos geweld.

Eigenaars Cafetaria Tweelingstad

Nadat zij een man gevraagd hadden niet in de steeg te plassen, gooide hij pardoes een putdeksel door de ruit van de snackbar. Daarbij heeft hij een ruit, de vloer en de speciale koeling vernield. Ook moest al het vet en eten vervangen worden én missen de ondernemers nu een aantal dagen omzet. Gelukkig is Ellis zelf, die op dat moment aan het werk was, niet gewond geraakt. Maar als ze net op een andere plek had gestaan had het fataal kunnen aflopen. Beiden zijn natuurlijk erg geschrokken van het incident. Het is bovendien een enorme schadeclaim die niet gedekt wordt door de verzekering. Met Corona kan natuurlijk geen enkele horecanemer dat erbij hebben.

Steunactie

Om Bart en Elles een hart onder de riem te steken is er een Steunactie op touw gezet. Je kan op https://steunactie.nl/actie/steun-slachtoffers-zinloos-geweld-cafetaria-tweelingstad online doneren. Alle donaties worden enorm gewaardeerd!Cafetaria

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties