Campagnetrailer Forum doet vandaag Harderwijk aan

Forum voor Democratie heeft in een grote Amerikaanse trailer met een uitklapbaar podium een alternatief gevonden voor gesloten zalen en is vorige week gestart met de verkiezingskaravaan. Er is geen publicatie van een lijst met plaatsen die bezocht worden.

Campagnetrailer in Harderwijk

Het voertuig doet vandaag Harderwijk aan. Om 11:00 uur werd er geparkeerd aan de Havendijk. Tot 13.00 uur sprak de partijleider van Forum voor Democratie samen met statenlid in Flevoland, Anton de Lange, over van alles en nog wat. Het was vooral een moment van samen zijn met gelijkgestemden. Baudet en de Lange ontvingen regelmatig applaus. Na de speeches van de twee werd er een vragenrondje vanuit het publiek gedaan.

Thema’s

Het campagneteam en partijleider Thierry Baudet rijden heel Nederland door om in de buitenlucht met kiezers van gedachten te wisselen over ‘de belangrijkste thema’s van onze tijd’: hoe het kabinet omgaat met de coronacrisis, het partijkartel, immigratie, klimaatbeleid en ‘de groeiende macht van de Europese Unie’.

Wel houden aan maatregelen

Hoewel FvD een einde wil maken aan de huidige coronamaatregelen, werden bezoekers wel opgeroepen om zich aan de wet te houden en daarom afstand te houden. Er waren met wasbare verf een flink aantal strepen op het asfalt gekalkt. Meerdere politieagenten en handhavers zagen toe dat de coronaregels werden gehandhaafd. Aan het einde van het terrein stond tijdens de manifestatie een demonstrant. De man hield een bord vast waarop stond dat mensenlevens redden geen misdrijf is.

Foto

Het einde van de manifestatie was de gelegenheid om met Baudet op de foto te kunnen. Een omhelzing of handshake zat er niet in. De partijleider stond achter een plexiglas afscheiding. De verkiezingskaravaan trok met oldtimers richting Veenendaal waar de partij ook het podium uitklapt voor een politieke bijeenkomst.Campagnetrailer

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen