Hooikoorts kan worden behandeld bij de Zoutkamer

Foto: ©Zoutkamer

Zoutkamer Harderwijk verlicht de klachten van hooikoorts, allergieën, astma, COPD, chronische bronchitis, vastzittende bijholten en huidklachten zoals, psoriasis en eczeem. Ook helpt zouttherapie bij restverschijnselen van corona.

Hooikoorts?

Na een echte winterse week komt snel het zomerse weer opzetten. Dit bevordert de ontwikkeling van bomen/struiken als de hazelaars, elzen en berken en zo ook de pollenafgifte. Dit kan leiden tot hooikoorts, waarbij 40% last heeft van tranende ogen, 65% last heeft van rode ogen, 35% last heeft van uitslag en 20% van een loopneus.

Klachten verminderen met sessie

Om de klachten van hooikoorts te verlichten is het advies om preventief te beginnen met zouttherapie voor aanvang van het hooikoortsseizoen met 5 tot 10 sessies. Eventueel met vervolgsessies, indien nodig. Behandeling in de Zoutkamer zorgt ervoor, dat bij hooikoorts de allergische reacties afnemen, de weerstand wordt verhoogd en kan er meer lucht ingeademd worden.

Steeds meer gevonden

Veel inwoners uit Harderwijk en omgeving weten de Zoutkamer inmiddels te vinden. Fijn om te zien dat, wij veel mensen kunnen helpen om hun klachten te verlichten Ook zien wij dat cliënten terugkomen voor een aantal herhalingssessies.

Openingstijden en reserveren

Zoutkamer Harderwijk is open op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 19.00 uur en op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 15.00 uur. U kunt reserveren via website www.zoutkamerharderwijk.nl, via whatsapp 06-11077319 of bellen 0341-769158. Of kom vrijblijvend langs aan de Vondellaan 156 te Harderwijk! Tarief is vanaf 1 sessie per week en kost € 55 per maand.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen