Zoutkamer Harderwijk volgend weekend bij RTL4 programma

Foto: ©Zoutkamer Harderwijk

Zoutkamer Harderwijk verlicht de klachten van hooikoorts, allergieën, astma, COPD, chronische bronchitis, vastzittende bijholten en huidklachten zoals, psoriasis en eczeem. Ook helpt zouttherapie bij restverschijnselen van corona.

Zoutkamer Harderwijk

Zoutkamer Harderwijk heeft een positief bericht! In samenwerking met collega Marian van Manen van Zoutkamer Veenendaal komen wij samen op 20 en 21 maart a.s. als Zoutkamer Veenendaal/Harderwijk in beeld bij het RTL4 programma Lekker in je Vel.

Zouttherapie

In dit programma wordt uitleg gegeven over halotherapie (zouttherapie). Wat dit voor mensen met luchtwegproblemen en/of huidklachten betekent. Ook mogen twee cliënten hun ervaringen delen. Zij vertellen over hun astma/COPD en de restverschijnselen van corona. Deze mooie ervaringen willen wij graag aan Nederland laten weten. Wij hopen hiermee, dat halotherapie (zouttherapie) meer bekendheid krijgt en daarmee ook meer erkenning voor de waarde van halotherapie.

Lekker in je vel

Het programma Lekker in je Vel is te zien op RTL4 op zaterdag 20 maart 16.00 tot 16.30 uur en op zondag 21 maart van 12.30 tot 13.00 uur

Meer informatie

Otto Huitema van Zoutkamer Harderwijk wenst u als kijker veel plezier bij het programma en met name bij het onderdeel over zouttherapie en wat dit voor u kan betekenen.

Wilt u informatie over zouttherapie? Zoutkamer Harderwijk is open op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 19.00 uur en op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 15.00 uur. Zie www.zoutkamerharderwijk.nl of bel 0341-769158. Of kom vrijblijvend langs aan de Vondellaan 156 te Harderwijk!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen