Huishoudelijke hulp van Zorggroep Noord-West Veluwe wordt Eefke

Foto: ©Canva

De medewerkers van de huishoudelijke hulp tak van Zorggroep Noord-West Veluwe schrokken eerder dit jaar wel even. Hun werk zou in 2021 stoppen.

Huishoudelijke hulp

In de brief van februari stond geschreven dat hun werkgever, Zorggroep Noord-West Veluwe, zou stoppen met het aanbieden van huishoudelijke hulp. Gemeenten bieden verleners van huishoudelijke hulp een lager tarief voor de nieuwe periode en omdat de Zorggroep zich meer wil specialiseren in het verlenen van zorg.

Overname

De tak huishoudelijke hulp is afgestoten en wordt overgenomen door Eefke Thuishulp. Deze organisatie is gespecialiseerd in het leveren van hulp in de huishouding. Per 1 juni gaan medewerkers over naar de nieuwe organisatie. Voor medewerkers verandert er qua arbeidsjaren en cao-afspraken. Ook voor de cliënten zal er weinig veranderen. Zij zullen dezelfde hulp in de huishouding houden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties

Cookieinstellingen