Sport en cultuurwijzer start deze woensdag met inschrijving

Foto: Gemeente Harderwijk

Doe mee met de Sport en Cultuurwijzer. Via een korte cursus kom jij erachter welke sport of cultuuractiviteit jij het leukste vindt. Iedereen uit Harderwijk kan meedoen, jong en oud. Er is aanbod voor alle Harderwijkers.

Inschrijven

Inschrijven voor cursussen kan vanaf 21 april om 13.00 uur via www.gaharderwijk.nl. De cursussen vinden plaatsen in mei en juni. Er zijn in totaal 128 verschillende cursussen van 33 Harderwijkse sport- en cultuuraanbieders om uit te kiezen. Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen.

Sport en cultuurwijzer

De gemeente Harderwijk werkt samen met de Harderwijkse sport- en cultuuraanbieders. Je kunt gratis of tegen een kleine vergoeding kennismaken met verschillende activiteiten zonder dat je direct lid hoeft te worden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen