Koningsspelen 2021 op de eigen school met GA! Harderwijk

Foto: ©Canva

Op vrijdag 23 april kleuren de scholen in Harderwijk oranje. GA! Harderwijk organiseert in opdracht van de gemeente de Koningsspelen.

Bovenbouw

Alle kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen van Harderwijk krijgen met de Koningssportdag de mogelijkheid om deel te nemen aan sport en spelactiviteiten ter gelegenheid van Koningsdag.

Koningsspelen 2021

Dit jaar is het programma wegens de coronamaatregelen anders dan normaal. De Koningsspelen in 2021 vinden namelijk niet plaats op Sportpark de Parkweg met 2500 leerlingen tegelijk. Dit jaar gaat GA! Harderwijk langs bij 18 deelnemende scholen. Zo kunnen alsnog alle leerlingen tegelijk bewegen tijdens de Koningsspelen. Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Binnen en buiten

GA! Harderwijk heeft een mooi programma met een live-uitzending. Het programma bestaat uit 2 digitale activiteiten (in de klas) en 2 buitenactiviteiten op het schoolplein. Voor meer informatie over de koningsspelen kunt u terecht op www.gaharderwijk.nl

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen