Jenny Vonk versterkt team Altiora Uitvaartzorg

Foto: ©Altiora Uitvaartzorg

Jenny Vonk versterkt team Altiora Uitvaartzorg.

Wat zijn de ontwikkelingen binnen Altiora Uitvaartzorg?
“Het zal je niet zijn ontgaan: nieuwe gezichten bij Altiora. Het was even zoeken naar balans, maar
de vernieuwingen binnen ons team leiden ook weer tot iets moois!”, zegt Anneke Morsink, eigenaar van Altiora.  “En ik ben dan ook hartstikke blij te kunnen zeggen dat Jenny Vonk er bij is gekomen.”

Waarom ik het team zo belangrijk vind?
“Stabiliteit is een groot goed. Vooral binnen de uitvaart. De 24/7 oproepbaarheid moet met elkaar gedragen worden. Met een team verdeel je het en blijft je beroep ook zo mooi als het is. Persoonlijk contact vinden wij super belangrijk, vanaf het eerste telefoongesprek. Je moet er toch niet aan denken dat je een callcenter aan de lijn krijgt op zo’n belangrijk moment. En je moet ook in staat zijn een melding aan de nemen. En dat is zo lekker als je niet alleen werkt. De vrouwen van Altiora staan voor iedereen klaar, dag en nacht. En Jenny voegt zich er bij met haar ruime ervaring.

Waarom zouden mensen Altiora bellen als het zover is?
“Weet je, Altiora Uitvaartzorg heeft een goede naam opgebouwd in onze regio. De waardering voor ons bedrijf neemt nog steeds toe en met de komst van Jenny hopen we ook tegemoet te komen aan de groeiende vraag vanuit Harderwijk. Aandacht, tijd en kennis zijn de pijlers waarop Altiora rust.
We denken mee als het om persoonlijke wensen gaat en die heeft iedereen toch? Of het nu een begrafenis of een crematie is. Kerkelijk of niet. Groot of klein. Elke uitvaart persoonlijk, dat is onze kracht. Al die diversiteit. Mooi is dat!” Anneke lacht.

Vernieuwing betekent ook een nieuwe advertentie?
“Afgelopen week zijn er nieuwe foto’s gemaakt. In de studio en op de Ermelosche heide.
De foto die bij dit stukje is er één van. De overige foto’s moeten nog wat bewerkt worden, een vlekje wegwerken, zal ik maar zeggen. We willen er zo goed als mogelijk opstaan, want we blijven wel vrouwen…”, zegt Anneke met een twinkeling in haar ogen. Kortom het betekent op korte termijn een nieuwe wekelijkse advertentie en ook de foto’s op de website www.altiora.nl worden binnenkort aangepast.

Is er nog meer interessants te melden?
Zeker! Goed nieuws! Ik ben heel blij te kunnen melden dat we onlangs het monumentale opbaarhuis hebben kunnen aankopen. Het unieke erfgoed behoudt daarmee de oorspronkelijke functie die zij al meer dan 80 jaar heeft. De sfeer is ongekend en ook niet uit te leggen. Een soort serene geborgenheid, je ervaart het als je binnen bent. Het Afscheidshuis komt straks nog meer tot haar recht in een nieuwe parkachtige leefomgeving. Zo doodgewoon, midden tussen de mensen, midden in het dorp. Bijzonder toch dat het Afscheidshuis nieuwe buren krijgt? Natuurlijk blijft de privacy gewaarborgd, dat is belangrijk.  Ik maak het mee en ik zit er nog midden in”, en daarmee neemt de grondlegger alle twijfel weg over de toekomst. Altiora staat als een huis.

Reacties

Cookieinstellingen