Het avontuur van Otis komt van de hand van de Harderwijkse Madelein Annen

Foto: ©Boekscout

Het nieuwe boek van Madelein Annen & Berry van Lingen uit Harderwijk is verschenen.

Lancering Het avontuur van Otis

Op vrijdag 30 april is het nieuwe boek ‘Het avontuur van Otis – Voor alle unieke kinderen met en zonder (kenmerken van) Autisme, ADHD en hoogbegaafdheid’ van Madelein Annen & Berry van Lingen verschenen. Dit kinderboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Otis het molwezentje vindt het leven onder de grond heel erg fijn. De papa van Otis vindt dat het tijd wordt om buiten te gaan ontdekken, maar wat betekent dat allemaal? Hoe doe je dat? En belangrijker nog, wat als je het eigenlijk helemaal niet durft? Otis neemt je mee in zijn verhaal en zet zijn eerste stapjes naar buiten en verder. Wat hem daar allemaal te wachten staat? Dat mag je zelf gaan ontdekken.

Autisme, ADHD en hoogbegaafdheid

In de verschillende wezentjes ontdek je kenmerken van autisme, ADHD en hoogbegaafdheid. Voor te lezen vanaf 4 jaar en zelf te lezen vanaf 7 jaar.

Over de auteur

Een coproductie van Madelein Annen (1993) en haar vriend Berry van Lingen (1991). Beiden werken ze in de zorgsector en willen graag aandacht voor de positieve kracht van kenmerken van bijzondere kinderen.
Madelein begon al vroeg met het verzinnen en vertellen van kinderverhalen en Berry is een geboren creatieve duizendpoot. Ondanks haar dyslexie heeft Madelein het schrijven als een groot feest ervaren omdat een van de verhalen in haar hoofd op papier kwam en Berry de prachtige bijpassende illustraties maakte.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen