Wolf Caravans heeft twee vacatures een ervaren caravanmonteur en een leerling caravanmonteur

Foto: ©Wolf caravans/Maximaal Sales

Wolf Caravans Harderwijk is een specialist op het gebied van caravans. Je kunt er terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte caravans. Alle accessoires die bij het gebruik van een caravan horen, kun je er ook vinden. Voor de werkplaats zijn er momenteel twee vacatures.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Vacatures

Om de gewenste kwaliteit te kunnen blijven leveren en te kunnen blijven voldoen aan de doelstellingen zoeken zij twee nieuwe medewerkers als aanvulling op het team. Er zijn twee openstaande vacatures. Een ervaren caravanmonteur en een leerling caravanmonteur.

Wat ga je doen?

Binnen een hecht team ga jij je profileren als onderhoudsmonteur. Jouw werk is verrassend divers. Je gaat aan de slag met verschillende merken caravans, spoort storingen op in de caravan en herstelt deze. Je monteert diverse accessoires, waaronder movers, fietsendragers en airco’s. En je voert onderhoudsbeurten uit conform de BOVAG.

Wat moet je kunnen?

We vinden het belangrijk dat jij je werk zelfstandig en secuur uitvoert en dat je verantwoording durft te nemen. Jij neemt het op je om onze klanten de service te geven die ze verdienen en die ze van ons mogen verwachten. De kosten voor een eventuele opleiding worden door ons vergoed.

Uiteraard zullen we je inzet passend belonen!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, met uitzicht op een vaste aanstelling en heb je minimaal MBO-4 niveau? Reageer dan snel!

We ontvangen je motivatiebrief met CV graag op [email protected].
Heb je nog vragen? Bel dan met Frank Wolf op 06-52075040.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Waar kom je te werken?

Wolf Caravans Harderwijk is een BOVAG-gecertificeerd onderhoudsbedrijf.  In onze werkplaats kunt U terecht voor alles op het gebied van caravans. Zowel het totale onderhoud aan Uw caravan, als BOVAG keuringen, schadeherstel en montage van alle denkbare accessoires. De werkplaats is uitgerust met schaarbruggen, een remmentestbank en een banden demontage en balanceerapparaat.

Collega’s

Wij werken uitsluitend met uitgebreid geschoold en gediplomeerd personeel. Door het blijven volgen van cursussen en scholing proberen we bij te blijven en continu mee te groeien met de veranderingen van de technische aspecten binnen onze branche.
Mede hierdoor en door de jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis.

Wij zijn in het bezit van de volgende certificaten:

  • Keurmeester Afdeling Mobiele Recreatie, een product van de BOVAG,afgegeven door IBKI: Innovam Branchekwalificatie Instituut.
  • Caravantechniek, een product van de VOC: Stichting Vakopleiding Carrosserie.
  • Certificaat BOVAG voldoening eisen van het AMR kwaliteitsbeleid in de categorie caravanbedrijf.

Inmiddels 20 jaar

Is ontstaan in 2001 door Frank Wolf. In 2009 heeft hij samen met zijn vrouw Mirjam het pand aan de Zuiderbreedte 23 gerealiseerd. In het begin deed hij alleen de in- en verkoop van gebruikte caravans tot duidelijk werd dat het erg belangrijk was om ook het totale onderhoud hiervan te kunnen verzorgen. Later kwam Pieter in dienst als chef werkplaats, die de hele werkplaats voor zijn rekening nam. En al snel volgden  de certificaten van de BOVAG en de RDW.

Deze tijd

In 2017 is de gehele werkplaats gemoderniseerd, is Wolf Caravans dealer geworden van WEINSBERG en kun je er ook terecht voor de benodigde verzekeringen door de aansluiting bij AVECO. In onze showroom vind je naast nieuwe caravans een ruime keus aan jong gebruikte caravans van verschillende merken.

Doelstellingen

Het motto van Wolf is “Groot zijn door klein te blijven”. Dit uit zich in het persoonlijk contact met de klant en het geven van een goed advies. Frank en Mirjam vinden het belangrijk om kwaliteit en eerlijke, mooie caravans te verkopen. Hun doel is om ervoor te zorgen dat de klant met een gerust hart van een zorgeloze vakantie kan genieten. Vanwege de aanvulling van het team zijn er twee vacatures ontstaan.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen