Henk Vermeer lijsttrekker HA bij gemeenteraadsverkiezingen 2022

Foto: Eigen foto

De Algemene Leden Vergadering van Harderwijk Anders heeft Henk Vermeer unaniem benoemd tot lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Henk Vermeer neemt stokje over

Vermeer geeft sinds de verkiezingen van 2018, waar HA de grootste partij van Harderwijk en Hierden werd, als fractievoorzitter leiding aan het fractieteam. Vermeer neemt het stokje over van wethouder Gert Jan van Noort die sinds de verkiezingen van 2002 als lijsttrekker HA aanvoerde. Een lange periode waar de partij hem zeer dankbaar voor is.  Het bestuur, leden en fractie zien in Henk Vermeer de juiste persoon om als Harderwijk Anders verder te groeien en zo een grotere stem te krijgen in de gemeenteraad.

Voorzitter blij

Partijvoorzitter Hans Alfons is blij en trots: “Henk heeft zowel voor als achter de schermen laten zien dat hij samen met het fractieteam keihard werkt aan een betere communicatie en dienstverlening van de gemeente richting de inwoners van Harderwijk en Hierden. Daarnaast spant hij zich in voor een sociaal beleid en het bouwen van meer woningen. In het afgelopen jaar heeft Henk zich ook hard gemaakt voor goede regelingen voor sportverenigingen en andere organisaties in deze moeilijke tijd. Hij maakt werk van meer ruimte voor ondernemers in bijvoorbeeld de horeca en eerlijke spelregels. Henk Vermeer is scherp richting gemeenteraad, college en organisatie en hij stelt zich altijd de vraag: wat is goed voor Harderwijk en Hierden, wat hebben we beloofd en wat hebben we in het coalitieakkoord afgesproken? Hij staat voor waar Harderwijk Anders voor staat en dus is zijn lijsttrekkerschap de meest logische keuze.”

Vermeer wil wat doen Harderwijk en Hierden

Vermeer zelf geeft aan dat hij de lokale politiek is ingegaan om wat te kunnen doen voor de inwoners van Harderwijk en Hierden. Hier ligt zijn hart. Met name op het gebied van de woningbouw liggen er de komende jaren nog veel uitdagingen. Er wordt al veel gebouwd maar voor kinderen die in onze gemeente opgroeien zijn de wachttijden nog veel te lang. Daarom moeten er volgens HA in het Waterfront nog meer woningen komen en moeten er voor met name jongeren noodmaatregelen getroffen worden. Maatregelen zoals het plaatsen van grote hoeveelheden woonunits op braakliggende terreinen. Wachten is geen optie.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen