Coastal Roeivereniging Harder is afgelopen zaterdag officieel gestart

Foto: ©Coastal Roeivereniging Harder

Zaterdag 19 juni 2021 is een heuglijke dag voor de roeiers van RV Harder. De voorbereiding en uitzoekwerkzaamheden van de periode ervoor werd besloten met de officiële handelingen van de wethouder en het bestuur van de nieuwe vereniging.

Coastal Roeivereniging Harder

In Harderwijk kun je zeilen, kanoën, zwemmen, surfen, suppen en sloeproeien. Sinds zaterdag 19 juni is daar dus een coastal roeivereniging bij. Coastal roeien is op ruig water, in de branding en op zee. Het wordt ook wel het mountainbiken van het roeien genoemd. Op het Wolderwijd kun je deze sport prima beoefenen. Met de aansluitingen op het Veluwemeer en Nuldernauw, de vele eilandjes, het relatief lage water en een vaargeul en met winderige hoeken tegen de Knardijk aan, een goede locatie. De aanjagers begonnen in de zomer van 2020 met hun plannen en een jaar later zijn er leden, zijn er boten en is er dus een vereniging.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen