Sjors en Ruud met ‘Het Nieuwe Normaal’

Foto: Sjors en Ruud

De vaccinaties worden volop gezet, de versoepelingen zetten door en de vakanties zijn gepland, dus het is hoog tijd om een mening te vormen over ‘Het Nieuwe Normaal’.

Sjors en Ruud: ‘Het Nieuwe Normaal’

Op zaterdag 17 juli, de start van de zomervakantie, nemen de theatermakers Sjors & Ruud het publiek mee in deze interactieve en grappige theatervoorstelling in MESS Harderwijk. De theatervoorstelling gaat over de nieuwe situatie waarin we leven, zoals mondkapjes, quarantaine, de anderhalvemetersamenleving, vaccinaties, spatschermen en een coronacheck app. Het gaat over de tijd mét het coronavirus, wat door Mark Rutte in april 2020 ook wel ‘Het Nieuwe Normaal’ werd genoemd.

Een aangepaste voorstelling

De première van de voorstelling vond in december 2020 plaats, vlak voordat de theaters hun deuren moesten sluiten. Na de lange lockdown waren de theatermakers genoodzaakt terug naar de schrijftafel te gaan en de voorstelling naar de huidige situatie aan te passen. Met nieuwe onderwerpen gaan Sjors & Ruud op humoristische wijze het gesprek met het publiek over het nieuwe normaal aan.

Unieke beleving

De theatervoorstelling is een unieke belevenis. Naast de verrassende locatie, een oude officiersmess, speelt de voorstelling zich af in twee verschillende zalen en kan het publiek voor drie verschillende starttijden kiezen. Met het 1,5 meter theater is het coronaproof en misschien wel volgens het nieuwe normaal. Tickets voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via MESS Harderwijk, www.messharderwijk.nl

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen