Harderwijk loopt vast in weekend van afsluiting N302 tussen Harderwijk en Flevoland

Foto: ©Google Street View

In het eerste weekend van de totale afsluiting van de N302 tussen Harderwijk en Flevoland, zijn verschillende wegen in Harderwijk meerdere malen vastgelopen.

Harderwijk loopt vast

De andere toegangswegen van Harderwijk slibden het afgelopen weekend met enige regelmaat dicht. Het is de vraag of de provincie er goed aan heeft gedaan om de werkzaamheden in afgelopen én aankomend weekend te plannen. Het is het tweede weekend van de zomervakantie in Nederland en het eerste weekend van de zomervakantie in Harderwijk. Kortom, topdrukte op toeristenvlak. Ondernemers hopen op een hoop klandizie en de eigen inwoners willen de gemeentegrenzen ook makkelijk kunnen verlaten. Ondernemer Peter van den Berg uit op Facebook zijn beklag richting het provinciehuis in Arnhem. De visboer zit aan een afslag van de N302 en is daardoor een geliefde tussenstop voor verkeer van en naar Flevoland. Zijn tip voor de volgende renovatie: “1 rijbaan open houden voor de grootste verkeersader van Harderwijk, vanuit de polder of A28. En november is misschien iets minder druk!”

Daarnaast zijn er ook inwoners uit Zeewolde die zich zorgen maken over een (spoed)bezoek aan het ziekenhuis St Jansdal. Dat kan dus ook niet via die weg, maar zal over de A28 via Nijkerk moeten gaan.

Nog een weekend

Voor het aanstaande weekend staat nog een totale afsluiting van hetzelfde stuk wegdek te wachten. Door onderhoudswerkzaamheden is de N302 tussen rotonde Knardijk (Flevoland) en de aansluiting op de A28 (13) afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Ook zijn afgesloten: af- en toerit (13) Harderwijk in de richting van Zwolle naar Amersfoort van de A28 en afrit (13) Harderwijk in de richting van Amersfoort naar Zwolle van de A28.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen