Harderwijkse Phuong Nguyen genomineerd voor Flevolandse Zakenvrouw 2021

Foto: ©Okkerse & Schop Advocaten/Maximaal Sales

Phuong Nguyen uit Harderwijk is genomineerd als Flevolandse Zakenvrouw 2021 in de categorie MKB. De winnaar wordt op 24 september 2021 bekendgemaakt tijdens een verkiezingsavond bij de Eemhof te Zeewolde.

Harderwijkse Phuong Nguyen genomineerd

Phuong Nguyen is ruim 21 jaar advocaat en mede eigenaar van Okkerse & Schop Advocaten en stond aan de wieg van de sectie schuldhulpverlening specifiek voor ondernemers (hulp voor (ex-) ondernemers met financiële problemen) binnen haar kantoor. Inmiddels zijn al vele ondernemers geholpen en in het zadel gehouden, en wordt goed ondernemerschap lokaal en buiten faillissement behouden. Reden waarom alle gemeenten van heel Flevoland gebruik maken van deze diensten.

Ook veel corona-problemen

Maar ook daarbuiten is Nguyen actief, zeker nu in verband met de ontstane perikelen van ondernemers door Corona. Okkerse & Schop advocaten werkt samen met het Zelfstandigenloket Flevoland, MKB Doorgaan, Horizon Flevoland, Qredits, verschillende ondernemerspleinen en nieuw opgerichte “Coronaloketten” zoals het Ondernemersloket Harderwijk. Van de negen genomineerden is Nguyen de enige uit de gemeente Harderwijk.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen