Hoofdsponsoren Harderwijk Op IJs bekend

Foto: ©Harderwijk Op IJs/Maximaal Sales

Met nog 53 dagen te gaan tot aan de opening heeft de ijsbaan 2 prachtbedrijven als hoofdsponsors aan zich weten te binden.

Nieuwe generatie wordt hoofdsponsor ijsbaan binnenstad

CAAN Installatie & Afbouw en De Badzaak, Badkamers & Zo zijn al jaren nauw betrokken bij de ijsbaan en zij hebben de handen nu ineen geslagen om samen de ijsbaan veilig te stellen. Zakelijk zijn beide partijen betrokken bij veel uitdagende projecten en daarom hebben ze ook de ijsbaan samen benaderd. Beide ondernemers hebben een kleurrijk gezin waardoor ze ook op school en in hun omgeving ervaren hoe de ijsbaan het afgelopen jaar gemist is. Ze voelen zich er medeverantwoordelijk voor dat het dit jaar een feestje gaat worden.

De 14e editie van Harderwijk Op IJs:  Winnen doen we met z’n allen!

Dit jaar ligt de ijsbaan maar liefst 6,5 week op de Markt in het mooie centrum van Harderwijk; van 26 november tot en met zaterdag 8 januari 2022!

Vrienden van de ijsbaan nog altijd welkom

De tijd is nog kort en hoe meer mensen er betrokken worden bij dit event hoe beter. Er zijn nog 3 baanborden beschikbaar en er zijn nog 30 schaatsvrienden nodig! Dus als je aan wilt haken bij het langstlopende event van Harderwijk/Hierden en de stad in de winterperiode wil helpen om voor jong en oud in winterse sferen te brengen, bel voor info met Marcel Schipper 06 – 531 598 15. Een beller is sneller! Zie ook de site Harderwijk Op IJs voor de inhoud van de verschillende sponsorpakketten.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen