Harderwijk gastgemeente voor Rusland WK Volleybal Vrouwen september 2022

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Harderwijk is Official Team Host voor het Russische team dat in september 2022 deelneemt aan het Wereldkampioenschap Volleybal Vrouwen.

Harderwijk gastgemeente

Harderwijk biedt onderdak aan het Russische team en organiseert diverse WK-activiteiten. Marcel Companjen, wethouder Sport is enthousiast: “Toen deze kans zich aandiende, hebben we meteen gereageerd. Dit evenement biedt mooie kansen voor sportverenigingen en andere organisaties.”

Organiseren van activiteiten samen met inwoners

De deelnemers aan het WK Volleybal Vrouwen uit 24 landen worden in 24 Gelderse gemeenten ondergebracht. Komend jaar organiseert Harderwijk, in samenwerking met de Gelderse Sportfederatie, activiteiten voor de inwoners naar aanloop van het WK. De gemeente wil hierin samenwerken met volleybalverenigingen en GA! Harderwijk. Maar ook anderen zijn welkom! Met de te organiseren activiteiten wil de gemeente een impuls geven aan de volleybalsport, aan sporten in het algemeen en aan het verenigingsleven. Daarnaast stimuleren we met de activiteiten ook graag een gezonde leefstijl.

Brainstormbijeenkomst 3 november Stadhuis

Iedereen kan meedoen en -denken om er voor Harderwijk een mooi evenement van te maken. Woensdag 3 november zijn belangstellenden hartelijk welkom tijdens een brainstormbijeenkomst in het stadhuis! Aanmelden via [email protected].

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen