Ellen ten Damme treedt op in Catharinakapel om geld in te zamelen voor Botterloods

Foto: Google Street View

De Botterstichting heeft Ellen ten Damme weten te strikken voor een optreden in Harderwijk.

Ellen ten Damme in de Catharinakapel

Op 5 november zal zij optreden in de Catharinakapel. Het is een avondvullend programma. Ellen wordt hierbij ondersteunt door onder andere Ringo Maurer. Hierbij zal ze ook haar ode aan Harderwijk ten gehore brengen, de H van Harderwijk. In het voorprogramma zal Marieke van Ruitenbeek optreden.

Geld inzamelen voor Bottermuseum

De avond is bedoeld om geld in te zamelen voor het bottermuseum. De stichting Vischafslag en de Harderwijker Botterstichting willen gezamenlijk een bottermuseum starten. Een plek waar men de sfeer laat herleven van een verdwenen Nederlandse cultuur en een ode aan de botter.
De kaarten voor dit éénmalig bijzondere evenement kosten 100 euro inclusief hapjes en drankjes.

Meer info

Deze zijn verkrijgbaar bij visspecialist Dries van den Berg, Stephensonstraat 2. Voor de bezoekers is er een all-in programma inclusief hapjes en drankjes. Het programma start vanaf 19.00 en zal duren tot 23.00 uur. De gehele avond zal ook gelijktijdig via een livestream uitgezonden worden. Nadere info via www.bottermuseum.nl/ellentendamme.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen