Superloterij op poten gezet gezet om renovatie verenigingsgebouw te financieren

Foto: Muziekvereniging KNA

Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Hierden heeft sinds haar oprichting in 1945 eindelijk de mogelijkheid gekregen om een eigen verenigingsgebouw te gaan betrekken.

Renovatie

Afgelopen jaar was het moment daar dat het voormalige zanglokaal aan de Zuiderzeestraatweg in Hierden officieel in handen van KNA is gekomen. Het gebouw wordt op dit moment grondig gerenoveerd. Alle leden en menig vrijwilliger draagt hierbij zijn of haar steentje bij.

Loterij om verbouwing te ondersteunen

Dit is natuurlijk geweldig mooi, maar helaas niet voldoende om het volledige project tot een succes te maken. In dit kader organiseert KNA en heuse superloterij. In totaal worden hiervoor 3.500 loten van €50,- per stuk verkocht. Koop je een lot bij de Harderwijkse Smaakmakers ben je voor een tientje extra ook nog eens voorzien van lekkere hapjes voor een gezellige avond. Op 18 december is de trekking door de notaris.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen