Wegwerkzaamheden Havendam en Strandboulevard-Oost

Foto: ©Still Waterfront cams

Vanaf maandag 31 januari 2022 start bouwteamcombinatie Boskalis, VIC en Hoornstra-Ophof in opdracht van de gemeente met de werkzaamheden aan de Havendam/Zoutkeetstraat.

Wegwerkzaamheden en omleidingen

Doorgaand rijverkeer vanaf de Havendam richting de Zoutkeetstraat is niet mogelijk. De verwachte einddatum is 4 maart 2022. Er zijn diverse omleidingsroutes van kracht om de Zoutkeetstraat bereikbaar te houden voor gemotoriseerd verkeer.

  • Vanuit richting N302/Dolfinarium naar Havendam
  • Vanuit richting centrum (de Bleek) naar Zoutkeetstraat
  • Vrachtverkeer bestemd voor Vischmarkt vanaf N302
  • Vrachtverkeer bestemd voor Vischmarkt vanaf het centrum (de Bleek)

Meer info

Heeft u vragen over de bereikbaarheid of de werkzaamheden? Neemt u gerust contact op met onze omgevingsmanager Lucilla van den Brink. Zij is op werkdagen bereikbaar tussen 7.00 uur en 17.00 uur op 06 45 46 51 79 of via e-mailadres [email protected].

Zie ook

Wilt u weten wanneer de werkzaamheden plaatsvinden, kijk dan op projecten in uw buurt.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen