Bingomiddag in de Kiekmure vrijdag 18 februari

Foto: Wijkvereniging Stadsdennen/Frankrijk

Wijkvereniging Stadsdennen/Frankrijk organiseert vrijdagmiddag 18 februari een bingomiddag.

Bingomiddag

Deze keer zal het gehouden worden in de Kiekmure Tesselschadelaan 1 te Harderwijk. Aanvang 14.00 uur. Denk hierom!! Dit is een bingo voor iedereen die hiervan houdt! Mooie, nuttige prijzen te winnen die een ieder gebruikt en kan gebruiken. .

Meer info

Wil je komen dan moet je wel van te voren reserveren op onze website. In de Kiekmure kunnen meer bingospelers mee doen onder veilige omstandigheden. De bingo is vanaf 14.00 uur in de Kiekmure de maandelijkse op vrijdagmiddag. Deze bingo is voor iedereen toegankelijk. Waar je ook woont je bent welkom. Er worden 8 ronden gespeeld. Kaarten zijn in boekjes bij binnenkomst in meerdere aantallen te koop. Na vier ronden een zeer korte pauze. Meer info bel T. Goosen 0341-425836 of 06-14403745.

Bingo

Er wordt gebruik gemaakt van een geluidsinstallatie. Wij hopen dat u met velen komt en dat het een gezellige en leuke bingo middag wordt. Ook kan men voor info kunnen terecht op de website van de wijkvereniging www.wijkstadsdennen.nl. Ook kan men een e-mail sturen naar [email protected]. Tot 18 februari en kom met velen. Vertel het tegen iedereen die van bingo spelen houdt en kom dan naar de Kiekmure en denk om de begintijd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen