Bingoavond op 6 april

Foto: ®Canva/Maximaal Sales

Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk organiseert woensdagavond 6 april een bingoavond in de Kiekmure te Harderwijk. Aanvang 20.00 uur.

Mooie, nuttige prijzen te winnen die een ieder gebruikt en kan gebruiken

Dit wordt de eerste bingo zoals een ieder van ons gewend was. Iedereen kan komen naar de bingo weer en genieten van een heerlijk avondje ontspannen. De bingoavond is voor iedereen toegankelijk. Reserveren mag en kan maar is niet verplicht! We willen er een leuke, gezellige avond van maken en waar veel mensen naar uit hebben gekeken. We hopen weer een avond lekker genieten met zijn allen op een manier zoals we dat gewend waren te doen.

Hoe wordt er gespeeld?

Er worden 8 ronden gespeeld. Kaarten zijn in boekjes bij binnenkomst in meerdere aantallen te koop. Na vier ronden een korte pauze.

Meer info?

Bel T. Goosen 0341-425836 of 06-14403745. Maandelijks de eerste woensdag een bingo bij de Wijkvereniging. Kijk voor meer informatie op www.wijkstadsdennen.nl of onze social media. Tot 6 april en kom gezellig met uw vrienden spelen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen