Rommelmarkt Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk  

Foto: Archieffoto Wijkvereniging Stadsdennen Frankrijk

Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk organiseert zaterdag 9 april een binnen rommelmarkt in de Kiekmure te Harderwijk.

Rommelmarkt

Rommelmarkt zoals we dat altijd organiseerden. Aanvang 9.00 uur tot 14.00 uur. Bezoekers hebben vrij toegang. De maandelijkse rommelmarkt van onze wijkvereniging in de Kiekmure. Altijd gezellig! De markt is voor particulieren die hun zolder hebben opgeruimd. U kunt hier alles vinden van speelgoed tot kleding en antiek tot huisraad.

En nu?

Er kan nog geboekt worden. Bezoekers hebben gratis toegang. Wilt u staan op deze of een volgende markt dan kan dat voor leden van de wijkvereniging voor € 5,00 per tafel en niet leden betalen per tafel € 7,50. Actuele stand of er nog plek is op de datum naar uw keuze vindt u op onze website. Voor de markt van april kan nog gereserveerd worden.

Meer info

Voor info kunnen mensen terecht op de website van de wijkvereniging www.wijkstadsdennen.nl. Op onze website kunt u ook digitaal reserveren. Doe dit en wij laten weten hoe het definitief kan worden. Ook kan men een e-mail sturen naar [email protected] of via telefoon bij T. Goosen 06-14403745.

Volgende markt

Binnen rommelmarkt zaterdag 14 mei hiervoor kan ook nog gereserveerd worden. Komt u ook kijken????

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen