Makelaarskantoor Stijkel uit Harderwijk verhuist!

Foto: ©Stijkel

De nieuwe manier van werken en een klein team zijn de twee logische factoren voor de verhuizing van Makelaar Stijkel. “Een enorme bedrijfsruimte met verschillende vergaderruimtes en ‘slechts’ twee medewerkers. Een beetje overdreven en niet helemaal passend meer,” zegt Marieke Stijkel over de verhuizing.

Makelaarskantoor verhuist

De vele veranderingen in het makelaarsvak, hebben haar doen besluiten om op zoek te gaan naar wat kleiners. Samen met binnendienst collega Gerda Dooijeweerd gaat er vanuit het nieuwe kantoor gewerkt worden. Gerda is aanwezig om (ver)kopers te informeren, verkoopbrochures op te maken en binnenkomend mailverkeer te verwerken. Marieke is veel onderweg. Naar klanten en naar bezichtigingen. Ze zegt hierover: ‘‘Het is voor verkopers heel fijn als ik bij hen thuis ben om hun verkoopplannen door te spreken. Dat hoeft niet op kantoor. Daarnaast kan de telefoon prima doorgeschakeld worden zodat Gerda en ik ook vanuit huis goed bereikbaar zijn. Van deze flexibelere manier van werken krijgen we allebei een goed gevoel en energie. Ik ben verder super dankbaar en enthousiast over hoe de zaken momenteel verlopen en vind het fantastisch dat mensen ons na die 50 jaar in ‘t vak nog altijd weten te vinden. Hopelijk ook op ons nieuwe adres.”

Nieuwe plek

Villa Weiburg was naast makelaarskantoor ook het woonhuis van Stijkel en haar gezin. Het gezin en het bedrijf gaan allebei mee naar de Diepegracht nummer 5. In het pand aan de rand van het centrum en vlakbij parkeerplaatsen en het Wolderwijd was voorheen een beautysalon gevestigd naast de woning. Huizenverkopers weten makelaarskantoor Stijkel na meer dan 50 jaar nog steeds te vinden. Ondanks dat de samenleving steeds digitaler wordt en dat het makelaarsvak veranderde, is er één ding waar Stijkel niet in verandert. Ooit startte Stijkel Makelaars aan de Mecklenburglaan met een kantoor aan huis, daarna verhuisde het bedrijf naar Villa Weiburg met een kantoor aan huis. En nu? Nu is het makelaarskantoor aan huis te vinden aan de Diepegracht.

Ook verhuizen of je huis verkopen?

Ben jij ook toe aan een verhuizing of wil je gewoon eens doorpraten over de mogelijkheden en de woningmarkt? Marieke en Gerda helpen je daar heel graag bij. Je bent van harte welkom aan de Diepegracht 5 vanaf 20 juni. We raden je wel aan om van tevoren even te bellen, voor je het weet ‘timmeren we aan de weg’ in de buitendienst.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen