Trendz is ModeWinkel van het Jaar 2022: dat moet gevierd worden

Foto:

Goed nieuws voor modewinkel Trendz in de binnenstad van Harderwijk: Trendz is op 31 augustus 2022 uitgeroepen tot ModeWinkel van het Jaar 2022! Met een kledingwinkel in zowel Zwolle als Harderwijk is Trendz wel 4 keer in de prijzen gevallen.

Trendz is ModeWinkel van het Jaar 2022

Trendz is 1e geworden in de gemeente Zwolle én in de gemeente Harderwijk. Ook is de winkel 1e geworden in de provincie Overijssel en 3e in de provincie Gelderland. Reinate van der Velde (eigenaresse van Trendz): “We vinden het ontzettend gaaf dat we in de prijzen gevallen zijn! Vrouwen uit heel Nederland komen speciaal voor onze winkels naar Zwolle en Harderwijk, dus dat voelt altijd al erg bijzonder. Maar dat er zoveel vrouwen de moeite genomen hebben om op ons te stemmen is echt geweldig! We willen onze klanten daar graag voor bedanken.”

Actie!

Om dit te vieren start er woensdag 7 september een mooie actie: t/m zaterdag 10 september ontvangen klanten in de winkel 50 spaarpunten gratis. Ook aan de online klanten wordt gedacht: in de webshop www.trendzonline.nl kan je van 7 t/m 11 september shoppen met gratis verzending.

Verkiezing

Via www.modewinkelvanhetjaar.nl kon in de maand augustus in gemeenten en provincies worden gestemd op diverse modewinkels. Zowel per gemeente en provincie als landelijk werden er winnaars gekozen. Deze zijn gebaseerd op het aantal stemmen en de waardering. In Harderwijk kreeg Trendz een waardering van 9.06 en in Zwolle was dit een 8.88.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen