Open Energiedag

Foto: ©Google Maps

Nog groter aantal duurzame energieprojecten opent deuren tijdens de Open Energiedag op 17 september 2022

Endura Carport Zonneweide P8

In Harderwijk kun je kijken en je laten voorlichten door Endura op P8 Zonneweide. Hier is een parkeerplaats overdekt met zonnepanelen. Tijdens de Open Energiedag kan iedereen een kijkje nemen bij duurzame energieprojecten. Er zijn nu 62 locaties verspreid door Nederland hiervoor aangemeld.

Waar komt elektriciteit vandaan?

Ontdek de wereld achter het stopcontact en de thermostaat. Waar komen elektriciteit en warmte eigenlijk vandaan? En hoe zorgen we ervoor dat die energie steeds schoner wordt? En dat we minder afhankelijk worden van het buitenland?

Open Energiedag

Kom jij kijken naar een zonne- of windpark bij jou in de buurt? Ontmoet de mensen achter een biomassacentrale; voel de warmte van bodemenergie. De tientallen locaties die de deuren openen zijn te vinden op www.openenergiedag.nl. De Open Energiedag is onderdeel van de campagne ‘Daar krijg je energie van’, een initiatief van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE), Energie Samen, Holland Solar, NWEA, Vereniging Warmtepompen, Branchevereniging Bodemenergie en Geothermie Nederland.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen