Vanaf 11 december nieuwe dienstregeling RRReis

Foto: ©RRReis

Vanaf 11 december rijden de bussen van RRReis volgens een nieuwe dienstregeling. Voor een groot deel van de lijnen veranderen de vertrektijden en aansluitingen. Ook wijzigen enkele lijnnummers.

Wijzigingen

De nieuwe dienstregeling biedt op veel lijnen meer ritten ten opzichte van de huidige situatie. Zo kunnen reizigers tussen Apeldoorn-Zwolle, Harderwijk-Apeldoorn en Dedemsvaart-Zwolle sneller reizen met de nieuwe productformule snelRRReis.

Daarnaast kunnen reizigers ook gebruik maken van een nieuwe comfortRRReis-verbinding tussen Apeldoorn en Zwolle en worden vier scholierenlijnen weer in de dienstregeling opgenomen. Ook rijden alle lijnen van de stadsdiensten Apeldoorn, Deventer, Harderwijk en Zwolle vanaf 11 december minimaal twee keer per uur.

Wijzigingen regio Harderwijk

Vier nieuwe snelle verbindingen met snelRRReis

Reis je tussen Apeldoorn-Zwolle, Harderwijk-Apeldoorn en Dedemsvaart-Zwolle? Dan is er goed nieuws. Met de nieuwe snelRRReis-lijnen ben je nog sneller op je werk of opleiding. Want snelRRReis brengt je rechtstreeks, snel en comfortabel naar je bestemming. Juist daar waar geen treinen rijden. De nieuwe snelRRReis lijnen zijn:

  • 201 Apeldoorn – Zwolle (via A50)
  • 206 Harderwijk – Apeldoorn
  • 210 Apeldoorn – Epe – Heerde – Zwolle
  • 217 Dedemsvaart – Zwolle (via De Lichtmis)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen