38e keer A Festival of Carols and Lessons

Foto: ©Kleinkoor Caprice

Na 3 jaar weer traditionele Carols in Grote Kerk in Harderwijk

Traditionele Carols

Op vrijdag 23 december om 21.00 uur vindt voor de 38e keer A Festival of Carols and Lessons plaats in de Grote Kerk van Harderwijk. Kleinkoor Caprice wordt tijdens deze traditionele kerstviering begeleid door leden van het Harderwijks Strijkorkest onder leiding van Roelof Klaassen. De algehele leiding van de avond is in handen van dirigent Hans Noijens.

38e keer A Festival of Carols and Lessons

A Festival of Carols and Lessons is inmiddels een traditie geworden: ieder jaar sinds 1983 luidt Kleinkoor Caprice de kerstdagen in met een avond vol herkenbare en verrassende kerstliederen, trompetten en harpspel, warmte en saamhorigheid. Kortom: het ultieme kerstgevoel. Na twee keer te zijn afgelast vanwege Covid kan deze mooie traditie nu gelukkig worden voortgezet. Dit jaar staan, naast een aantal kerstklassiekers, onder meer composities van Poulenc, Johann Sebastian én zijn zoon Carl Philipp Emanuel Bach, Rutter en Peacock op het programma. De lezingen worden verzorgd door Anneke van Zeijl.

Kleinkoor Caprice

Kleinkoor Caprice is een amateur kamerkoor dat streeft naar een hoog zangniveau. Het koor geniet goede bekendheid op de Noordwest-Veluwe en ver daarbuiten. De 32 leden zijn stuk voor stuk enthousiaste muziekliefhebbers, voor wie zingen een vorm van topsport is. Het repertoire is breed: van a capella koormuziek tot grote oratoriumwerken en van renaissancemuziek tot hedendaagse composities. Kleinkoor Caprice heeft momenteel vacatures voor een tenor en twee lage bassen.

Meer info

De toegang tot A Festival of Carols and Lessons op vrijdag 23 december a.s. is gratis. Na afloop van het concert wordt bij de uitgang een collecte gehouden. Programmaboekjes à € 2,50 zijn verkrijgbaar bij de ingang van de kerk. De kerk gaat om 20.15 uur open. U bent allen van harte welkom! Meer informatie is te vinden op www.kleinkoorcaprice.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen