Kerstconcert Harderwijks Mannenkoor

Foto: ©HMK/MAximaal Sales

Het Harderwijks Mannenkoor (HMK) houdt op vrijdag 16 december een sfeervol kerstconcert in de Grote Kerk van Harderwijk.

Kerstconcert

Het dameskwartet ‘Stop Talking’ uit Harderwijk verzorgt het gastoptreden. Medewerking komt van organist Bert Elbertsen en trompettist Gerald van Dijk. Zowel het mannenkoor als het dameskwartet zingen hun eigen kerstrepertoire. Er is ook een samenzang met het publiek. Optredens van organist met trompettist ontbreken niet. Dirigent/pianist Jimco Zijlstra stuurt het HMK aan. In ‘Cantique de Noël’ is koorsolist Theo Gerrits te beluisteren. ‘Stop Talking’ zingt a capella (zonder begeleiding) en is van oorsprong een barbershop kwartet met steeds meer harmony-nummers. Traditiegetrouw sluit het concert zeer passend af met de samenzang ‘Ere Zij God’.

Meer info

De kerk aan het Kerkplein is open vanaf 19.30 uur; het concert begint om 20.00 uur. Een toegangskaart kost € 10,00. Donateurs betalen € 7,50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Primera, Luttekepoortstraat 8, Harderwijk; Primera Drielanden, Triasplein 80, Harderwijk; ReadShop Stadsdennen, P.C. Hooftplein 12, Harderwijk alsmede bij de koorleden en voor aanvang in de Grote Kerk.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen