Zakelijk uit elkaar, Gert Boonen en Omar Dahak splitsen hun wegen

Foto: ©FB De Boterlap/FB Bella Ciao

Gert Boonen en Omar Dahak, eigenaars van de Boterlap Harderwijk, Boterlap Ermelo en Bella Ciao, gaan zakelijk uit elkaar.

Zakelijk uit elkaar

Hun wegen gaan scheiden. De Boterlap in Harderwijk en die in Ermelo worden voortaan gerund door Gert Boonen. Net als het voormalige Theehuis Uddelermeer. Dit zou Boonen, samen met Omar Dahak en Jan Andries van Bentum omtoveren tot Buitenplaats Het Loo. Dahak Is voortaan alleen verantwoordelijk voor Bella Ciao. Het horecaduo heeft zo’n 10 jaar samengewerkt en gaan, in goed overleg, apart verder.

Terras

De Boterlap Harderwijk is al tientallen jaren een begrip in Harderwijk. De twee ondernemers runden het de laatste jaren. In 2013 wonnen ze de Misset Horeca Terras Top 100. Een aantal jaar geleden kwam daar De Boterlap Ermelo bij, het voormalige “De Schout van Ermel.” En eind 2020 kwam daar Bella Ciao bij. Een hotel, restaurant en wijnbar.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen