Harderwijk – Gezocht – Vuurwerkbom – Vuldersbrink – Harderwijk

Foto: ©Plaats Delict
https://www.politie.nl/binaries/content/gallery/politie/gezocht/verdachten/2023/februari/02-on/2023019719-2.png

Wie heeft er meer informatie over de vuurwerkbom die op Nieuwjaarsdag tegen een uitrijterminal van een parkeergarage aan de Vuldersbrink in Harderwijk was geplaatst?

Beelden

Op bewakingsbeelden zien we drie mannen in de parkeergarage lopen. Rond 02:00 uur plakt één van de mannen met een tape een flesje aan de terminal. Daarna wordt er vuurwerk in gestopt en dan duurt het niet lang voordat er een explosie volgt. De andere twee mannen filmen met hun telefoon wat er gebeurt. We vermoeden daarom ook dat de beelden van de ontploffing zijn gedeeld op social media.

Vragen

  • Wie zijn verantwoordelijk voor het moedwillig vernielen van de terminal? De schade bedraagt 13.000 euro!
  • Heb je de video op bijvoorbeeld Snapchat of Instagram voorbij zien komen dan spreken we je graag.

Meer info

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

 

 

Het nieuws van harderwijk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen