Terugroepactie Søstrene Grene Roobar Maca Cranberry repen

Foto: ©Productwaarschuwing

Winkelketen Søstrene Grene roept de Roobar Maca Cranberry repen terug. Het product bevat een ingrediënt dat schadelijk is voor de gezondheid.

Terugroepactie

De terugroepactie geldt voor alle Roobar Maca Cranberry repen die zijn verkocht bij Søstrene Grene. De Deense voedselautoriteiten hebben recent beoordeeld dat het ingrediënt maca gevaarlijk is voor de gezondheid. Søstrene Grene heeft daarom besloten om dit product terug te roepen.

En nu?

Als u deze reep heeft, eet deze dan niet (meer) op. U kunt het product tot 1 juni 2023 terugbrengen naar een winkel van Søstrene Grene. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug. Een kassabon is niet nodig. Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met Søstrene Grene via [email protected]. Bron: Søstrene Grene, 27 februari 2023

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen