Samen voor een schoon Harderwijk

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Wist u dat kauwgom pas vergaat na minstens 20 jaar en dat een aluminium drankblikje bijna niet afbreekt? Kauwgom en drankblikjes zijn veelvoorkomend zwerfafval. Iets dat vaak voor ergernis zorgt.

Landelijke Opschoondag op 18 maart

Iedereen kan een steentje bijdragen aan een schoner Harderwijk en Hierden. Op zaterdag 18 maart is de Landelijke Opschoondag. Organiseer zelf een opruimactie of sluit aan bij een bestaand initiatief. Ga hiervoor naar www.nederlandschoon.nl. Hulp nodig bij het organiseren of aanmelden? Neem contact op met Liza Cramer van Zorgdat via [email protected] of 06 136 75 495.

Afvalgrijper te leen

Zin om mee te doen maar geen spullen? Vanaf 6 maart kunt u een afvalgrijper afhalen bij Ontmoetingstuin de Rietmeen, Ouverturebaan 1-3 en de Gemeentewerf, Graaf Ottolaan 11.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen