Haringparty schenkt opbrengst dit jaar aan 3 goede doelen

Foto: ©Still video Haringparty

De Haringparty 2023 staat voor de deur. Op 15 juni wordt traditiegetrouw een vaatje Hollandse Nieuwe geveild. In Harderwijk kan er tijdens de feestavond worden geboden op dit vaatje en de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel.

3 goede doelen dit jaar

Karlijn l’Ortye maakte via de LinkedIn-pagina van de Haringparty bekend dat er 3 goede doelen zijn gekozen dit jaar. Een maatschappelijk doel, Stichting Leergeld. Deze club mensen zorgt er met elkaar voor dat het leven in armoede op sommige momenten een stukje draaglijker wordt en je kind gewoon mee kan doen op school. Ook al kun je zelf niet zorgen voor (elektronische) leermiddelen. Het culturele doel is dit jaar de Botterstichting. Altijd bezig met de renovatie van de bruine vloot die in de Harderwijkse havens liggen. Zij kunnen de bijdrage goed gebruiken voor de grootse renovatie van een mooie botter. De sociale doel is dit jaar stichting Félice. Waarom deze vereniging zich heeft opgegeven, vertelt l’Ortye niet. Dit wordt de cliffhanger voor de komende weken. De organisatie van de Haringparty zal de komende tijd gebruiken om de 3 goede doelen in beeld te brengen.

Jaarlijks succes

Ieder jaar is de Haringparty weer een groot succes. Een avond vol gezelligheid, drinken, Hollandse Nieuwe, een opperbeste feeststemming en een mooi geldbedrag voor het goede doel. De laatste editie van de Haringparty leverde het prachtige bedrag van €56.000 op. Daarmee is een mooi bedrag geschonken aan stichting de Maretak.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen