Getuigen van ernstige mishandeling gezocht

Zaterdagnacht is een 69-jarige man ernstig mishandeld. Omstreeks 1:30 uur fietste de man langs het Zeepad in de richting van de binnenstad.

4 man

De man werd aangesproken door een groepje buitenlandse mannen. Het slachtoffer vroeg of hij er langs mocht. Hierop werd hij zonder reden van zijn fiets afgeslagen. Hierna hebben de mannen hem geslagen en geschopt en in het water geduwd. Ook gooide ze zijn fiets bovenop hem. Hierop zijn ze verdwenen en hebben ze het slachtoffer in het water achtergelaten.

Getuigen gezocht

Het slachtoffer kan zich herinneren dat ze met z’n vieren waren en mogelijk een taal uit een Oost-Europees land spraken. Ook heeft een vrouw het slachtoffer aan de rand van water bij het strandje zien liggen. Graag komt het slachtoffer met deze vrouw in contact. Ook bewoners langs het Zeepad met een beveiligingscamera aan de woning worden verzocht te reageren. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Tips en informatie kan naar: [email protected], 0900-8844 (Politie), 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen