Topavond van Starterscollectief Veluwe met interessant thema “netwerken” en veel enthousiaste ondernemers!

Foto: ©Starterscollectief

Een gedroomde opkomst afgelopen dinsdagavond in de gezellige Irish Pub van restaurant VanOuds in Epe, bij de netwerkavond met het thema “Netwerken, hoe doe je dat nou?” Fantastisch dat er onder de aanwezigen weer veel nieuwe deelnemers waren. Een topavond. Starterscollectief Veluwe groeit! Het enthousiasme was groot en het netwerken ging lang door.

Topavond

De geslaagde avond begon met het welkom van vice-voorzitter Wendy de Haan. Zij kondigde de eveneens aanwezige wethouder economie Maarten Heere en accountmanager Marin ’t Hoen van de gemeente Epe aan. De wethouder, zelf ook ondernemer geweest, benadrukte hoe fijn het is dat er een netwerk als het Starterscollectief Veluwe bestaat, waar je met alle vragen die als beginnende ondernemer op je afkomen terecht kunt. De gemeentes op de Noord-Veluwe en de andere ambassadeurs en vrienden van de stichting Starterscollectief Veluwe, helpen starters tot maximaal 5 jaar graag met raad en daad.

Effectief netwerken

Daarna was het woord aan prof. dr. Nico Schraag, die met zijn grote kennis en ervaring een presentatie hield over “Sneller succes door effectiever netwerken”. Hij deelde veel van zijn inzichten op een aansprekende en herkenbare manier. De kern van zijn uiteenzetting: netwerken doe je door te vragen, mensen zijn graag bereid om te helpen. Belangrijk is wie je KENT, meer nog dan wie je bent, aldus Nico Schraag. Ga het gewoon doen, open vragen stellen zoals: met welk doel bent u hier aanwezig, met welke organisatie doet u zaken en wat spreekt u het meeste aan in hen, waarin kan ik mij onderscheiden om mogelijk een zakenpartner van u te worden en, heel belangrijk om mee af te sluiten, wanneer zullen wij eens verder praten?

Huiswerk

Veel materie om over na te denken en mee te gaan oefenen. Daarom komt er tijdens de laatste netwerkbijeenkomst van het Starterscollectief Veluwe van dit jaar een vervolg op het thema “klanten krijgen via netwerken”. En dat niet alleen: het wordt een kerstpakkettenavond voor zzp’ers!

Starterscollectief

Ben je een startende ondernemer die nog niet langer dan 5 jaar bezig is en krijg je zin in de netwerkbijeenkomsten van het Starterscollectief Veluwe? Kijk dan op de website https://www.starterscollectiefveluwe.nl/ en reserveer alvast donderdagavond 7 december a.s. in je agenda. Binnenkort gaat de aanmelding voor de fantastische kerstpakkettenavond van start.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen