VVOG boekt flinke score in uitwedstrijd in Oostwold

Foto: dall-E/MAximaal sales

VVOG heeft in een regenachtige en winderige setting te Oostwold een indrukwekkende 0-5 overwinning behaald tegen Pelikaan S. Van begin af aan domineerde VVOG het spel en liet zien dat ze vastberaden waren om te winnen tegen een thuisploeg die een sterke reputatie had opgebouwd. 

Jong debuut

De opstelling van trainer Jurjan Wouda bevatte een verrassing: de 17-jarige Jarno van der Vegt maakte zijn entree in het eerste elftal, voortzettend de trend van jong talent dat bij VVOG debuteert. Khalid Tadmine startte ook in de basis, wat Joshua Patrick naar de positie van rechterspits verplaatste en Job Hoogendoorn op de reservebank zette. 

Snelle score

De wedstrijd begon meteen explosief toen VVOG al in de derde minuut de score opende. Elikia Mbinga’s actie en schot werden de keeper van Pelikaan S te machtig, wat resulteerde in een snelle 0-1. Het team bleef overheersen en ondanks een kans voor Pelikaan S in de 25e minuut, verdubbelde Tadmine in de 34e minuut de voorsprong. 

Door na rust

Na de pauze, zonder wijzigingen in het team, zette VVOG de dominante lijn voort. Pelikaan S had twee spelers gewisseld, maar dat kon niet voorkomen dat Mbinga na drie minuten in de tweede helft de score uitbreidde naar 0-3. VVOG bleef de defensie van Pelikaan S doorsnijden, al leidde dit niet direct tot meer doelpunten. 

Makkelijke middag

In de 59e minuut bracht Wouda Hoogendoorn in voor Tadmine, en ook Patrick werd vervangen door Jaylon Moi Thuk Shung in de 75e minuut. Het was Moi Thuk Shung die in de 80e minuut voor de 0-4 zorgde, en Max Leeflang sloot af met de 0-5 in de laatste minuut. De scheidsrechter, Sam Tyler, besloot daarop het einde van de wedstrijd te fluiten. Een gemakkelijke middag voor VVOG en een sterke overwinning om mee naar huis te nemen. 

Meer nieuws 

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen