JO19-1 v.v. Zwart Wit’63 promoveert naar de divisie

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

 

De indeling van de nieuwe fase in de competitie is een feit en de jongens van de JO19-1
van Zwart Wit ‘63 gaan het een stapje hogerop zoeken.

JO19-1 gepromoveerd

Promotie naar de 4e divisie is een feit. Het elftal, onder begeleiding van trainer Thomas Bakker en teammanager Edwin Granneman, heeft de afgelopen fase verdienstelijk doorstaan. Slechts 1 wedstrijd verloren door omstandigheden en de overige wedstrijden overtuigend gewonnen.

Knap

Een zeer knappe prestatie, met name omdat er 3 spelers in het begin van dit seizoen doorgeschoven zijn naar de 19-1, terwijl zij nog onder de 17 mogen spelen. Zo nu en dan zijn er zelfs momenten geweest dat er een speler, die nog O15 mocht spelen aan is gesloten. Een talentvolle groep spelers binnen de vereniging. De messen worden geslepen in deze winterstop en de focus zal liggen op de volgende fase in de 4e divisie. Trainer Thomas Bakker heeft er met Nabil Benichou een assistent bij gekregen die hand en spandiensten kan verrichten en Nabil kent alle jongens ook goed. Een mooie uitdaging om te zien hoe dit elftal zich zal meten met doorgewinterde divisie verenigingen. Een greep uit de tegenstanders; ASV Dronten, Epe, IJVV, Nieuwland, VVZA, Urk en WSV.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen