Inschrijving Sport- & Cultuurwijzer 2024 opent 14 februari

Foto: ©Gemeente Harderwijk

Vanaf woensdag 14 februari is inschrijving voor de Sport- & Cultuurwijzer 2024 weer mogelijk.

Inschrijving gestart

Inwoners van gemeente Harderwijk kunnen zich aanmelden voor diverse sport- en cultuurcursussen die plaatsvinden tussen maandag 18 maart en vrijdag 26 april. Er is een breed aanbod voor jong en oud dat bedoeld is om kennis te maken met verschillende activiteiten om zo te ontdekken wat écht bij ze past.

Mooie samenwerking

Marcel Companjen, wethouder Sport: “Ook dit jaar slaan we de handen ineen met de sportclubs en cultuuraanbieders in de gemeente Harderwijk. Hier ben ik enorm trots op, want samen zorgen we er ook dit jaar weer voor dat iedereen de kans krijgt om te ontdekken wat bij hem of haar past. Jong of oud, het maakt niet uit. Voor iedereen is er aanbod beschikbaar. Ik nodig iedereen uit om zich in te schrijven voor een of meerdere kennismakingscursussen, want alleen zo ontdek je wat écht bij je past.” Ga voor meer informatie, het totale aanbod aan activiteiten en inschrijven naar gaharderwijk.nl/aanmelden.

Samenwerking met sport- en cultuuraanbieders

De Sport- & Cultuurwijzer is al een aantal jaar een begrip in gemeente Harderwijk. Het aanbod van diverse activiteiten maakt het voor inwoners laagdrempelig eens iets nieuws te proberen en zo te ontdekken wat écht bij ze past. Gratis of tegen een kleine vergoeding. De gemeente Harderwijk organiseert Sport- & Cultuurwijzer samen met ruim 40 sport- en cultuuraanbieders in Harderwijk en Hierden. Zij bieden meer dan 160 cursussen aan. Het succes van de Sport- & Cultuurwijzer is mede aan hen te danken. Dankzij hun inzet kunnen wij steeds meer inwoners stimuleren om te bewegen en/of met culturele activiteiten mee te doen. Door de bereidwilligheid en steun van de verschillende aanbieders en de vele vrijwilligers is er elk jaar weer een leuk en gevarieerd aanbod om uit te kiezen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen