RAUW kickboksen en MMA zaterdag voor de 3e keer in Harderwijk

Foto: ©RAUW

Op zondag 25 februari 2024 vindt in Harderwijk een uitverkochte vechtsportwedstrijd plaats: RAUW. Dit event onderscheidt zich door een octagon-vormige kooi, een primeur voor de stad.

RAUW in Octagon-kooi

Het programma bestaat uit 25 partijen, waaronder zowel kickboksen als MMA-wedstrijden, met deelnemers variërend van jeugd tot volwassenen. In een arena met 6 hoeken. Praktisch alle partijen worden georganiseerd door Matchmaking Nederland, wat de kwaliteit en professionaliteit van het evenement waarborgt. Benjamin Verkleij zegt hierover: ” Het deelnemersveld bestaat uit amateursporters. Dus er is niet heel veel vechthistorie over de sporters te vinden. Het voordeel van de samenwerking met Matchmaking Nederland is dat we wel echt ons best hebben kunnen doen om tegenstanders te matchen op basis van gelijkwaardige ervaring zodat je echt spannende partijen krijgt met tegenstanders die echt aan elkaar gewaagd zijn.”

Nog een primeur

Bovenop de 22 partijen is er nog een primeur op deze wedstrijddag. Er is namelijk voor het eerst een heuse championsbelt te winnen. Een bijzonder onderdeel van RAUW is het 4-mans toernooi, dat extra spanning en competitie belooft. Dit evenement is het geesteskind van Benjamin Verkleij en John Kuipers, die met RAUW al voor de derde keer een vechtsporttoernooi naar Harderwijk brengen.

Optreden

Tussen de jeugd en volwassenen wedstrijden door is er nog een optreden van Mitchel Tombal. Met nog enkele kaarten beschikbaar, belooft RAUW. een spectaculaire ervaring te worden voor liefhebbers van vechtsporten. Het evenement biedt een unieke kans om de opwinding van live-gevechten in een octagon-ring mee te maken, iets wat nog niet eerder in Harderwijk is vertoond.

Meer info

De deuren openen om 13.00 uur en de eerste partijen starten om 14.00 uur, wat het evenement toegankelijk maakt voor een breed publiek, inclusief jonge sporters en hun families. Als de drukte het toelaat, bestaat de mogelijkheid dat er nog toegang verleend wordt.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen