Taizé viering 25 februari om 19.00 in Harderwijk Plantagekerk

Foto: ©Taizé

Op zondag 25 februari 2024 om 19.00 uur organiseert de Protestantse Gemeente Harderwijk, een Taizé viering in de Plantagekerk.

Hoop op God

Soms zijn mensen te veel met zichzelf bezig. Soms doen mensen dingen die niet fijn overkomen. Dat maken we thuis mee, en in de kerk. In alle situaties mogen we ons hier beseffen, dat er iets boven ons uit gaat. Hoop op God, richt je op God, en hervind  kracht. Kom je dat beleven in deze Taizé viering?

Meer info

Medewerking is er van het koor l’Esprit, onder leiding van Marieke Franken. De viering is ook online te volgen via www.pgharderwijk.nl/live-stream.  Adres: Stationslaan 136 in Harderwijk.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen