Melding ontvoering zorgt voor grote politie-inzet

Foto: ©Politie.nl

Maandagmiddag werd een melding bij de politie gedaan van een ontvoering vanaf het RSG Slingerbos. Een verdachte auto werd door de politie aangehouden en de inzittenden werd gesommeerd de omgeving van de school te verlaten.

Grote politie-inzet

Een halfuur later werd dezelfde auto weer gespot bij het RSG. Alleen deze keer stapte er ook een leerling van het RSG in de auto. Omdat niet kon worden ingeschat of dit vrijwillig of onder dwang gegaan is, werd wederom de politie ingeschakeld. Zo’n 10 eenheden van de politie, inclusief de helikopter werden ingezet. Even later is het busje waarde jongen in zat aangetroffen. Momenteel wordt nog onderzocht wat de reden van de ontvoering geweest is.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen