Repair Café Harderwijk viert 10-jarig jubileum in WOC-De Aanleg

Foto: ©Repair Café

Deze maand bestaat het Repair Café Harderwijk 10 jaar. En dat wordt gevierd op vrijdagochtend 15 maart aanstaande met een extra Repairbijeenkomst in feestelijke sfeer in wijkontmoetingscentrum De Aanleg.

10-jarig jubileum Repair Café

Van 9.30 u tot 12.30 bent u daar van harte welkom om samen met onze vrijwilligers uw kapotte spullen te repareren. Om de feestvreugde te verhogen biedt het Repair Café iedere bezoeker gratis taart met koffie/thee of limonade aan. Voor deze bijeenkomst zijn ook de relaties van het Repair Café uitgenodigd om gezamenlijk deze mijlpaal te vieren. Het officiële deel van de viering is vanaf 10.30 u.

3000 reparatie-acties

Sinds de start in maart 2014 zijn door het Repair Café Harderwijk omstreeks 3000 bezoekers geholpen met het repareren van hun kapotte kleding, huishoudelijke apparatuur, meubels, fietsen,etc. etc. Het overgrote deel hiervan kon worden gerepareerd, waarmee weggooien werd voorkomen en een bijdrage werd geleverd aan een duurzamere samenleving.

Extra momenten

Naast de vaste repair-bijeenkomsten op iedere eerste vrijdagochtend van de maand heeft het Repair Café in de afgelopen jaren diverse extra activiteiten opgezet. Zo is er van mei t/m september op iedere laatste zaterdag van de maand een extra Repair Café in Ontmoetingstuin De Rietmeen. Ook worden er geregeld speciale Thema-bijeenkomsten georganiseerd en – omdat duurzaamheid zeker voor kinderen een belangrijk thema is – een Kinder Repair Café op de basisscholen.

Kom ook!

Wij nodigen iedereen van harte uit om samen met ons het 10-jarig jubileum te vieren vrijdag 15 maart a.s. van 9.30 u -12.30 u in Wijkontmoetingscentrum De Aanleg, Albert Verweijplein, Stadsdennen. Neem uw kapotte spullen mee ter reparatie, of kom als sympathisant  en geniet van de gezelligheid, de koffie en de taart! Zie ook: www.repaircafeharderwijk.nl. Voor contact en informatie: [email protected]

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen